Mijn introductie

Over mij

Ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Kelly, ben getrouwd en ik ben moeder van 2 mooie kinderen, een dochter en zoon. Wij zijn woonachtig in Borne, ik ben geboren in Enschede op 3 juli 1991.

Ik ben begonnen met paardrijden op een manege toen ik 12 jaar was. Vervolgens heb ik mijn eerste paard gekregen toen ik 16 jaar was. Hier heb ik veel van geleerd en heb wedstrijden gereden met dit paard zowel dressuur als springen, beide op L-niveau. Vervolgens heb ik 2 jaar later nog een pony en paard gekregen. Ik had stallen aan huis en had op dat moment 3 paarden om te rijden en te verzorgen. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd.

Korte tijd later heb ik een jong paard gekocht en deze zelf getraind en beleerd.

Op dit moment heb ik jonge Quarter horse en ben sinds een jaar overgestapt naar het western rijden.

Naast dat ik mijn eigen paarden heb gehad ben ik ook paarden van andere mensen bij gaan rijden en heb deze ook uitgebracht op wedstrijden. Ik heb meerde keren paarden zadelmak gemaakt, zowel bij huis als op locatie.

Mijn opleiding is paardenhouderij niveau 3 deze heb ik afgerond 2012.

Voor de opleiding heb ik stagegelopen op een manege, grote fokkerij en een springstal.

Ik ben dit jaar de opleiding aan het volgen Freestyle Academie Niveau 1, deze is afgerond in Juli 2022.

Mijn werkervaring met paarden is groot. Mijn eerste baan was bij een springstal, dit heb ik 2 jaar gedaan. Mijn werkzaamheden waren stallen uitmesten en verzorgen van de paarden, meegaan op wedstrijden, af en toe een wedstrijdpaard rijden en paarden op de loopband zetten.

Ik heb ook nog bij een andere springstal gewerkt waar ik als ruiter aan de slag ging en de paarden op hoger niveau door reed voor de verkoop.