Wat bieden wij

lessen & meer

Freestyle lessen met je paard. Lijkt het je leuk om te loswerk, grondwerk en de dubbel lange lijnen met je paard te doen neem dan contact op. 


Privélessen

Een privéles zal al mijn aandacht naar jou en je paard gaan. In een les zullen we altijd eerst bespreken waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen leren. Samen zullen we gaan kijken welke oefeningen hier voor kunnen gaan doen! 

Groeplessen

In een groepsles zal al mijn aandacht naar jullie en jullie paarden gaan. In een les zullen we altijd eerst bespreken waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen leren. Samen zullen we gaan kijken welke oefeningen we hiervoor kunnen gaan doen.  

Jonge Paarden Traject

De start van een groen paard is één van de belangrijkste gebeurtenissen in zijn of haar leven. Van het voorbereiden voor de hoefsmid tot de eerste ervaring met het zadel en ruiter. We hebben maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Mijn techniek van het zadelmak maken is met rust en het tempo van het paard volgen. Dit doe ik aan de hand van grondwerk, longeren en dubbel lange lijnen. Het is van groot belang dat de basis goed is. Dan zul je merken dat je hiervan heel veel voordeel ervaart op lange termijn.